Skip to main content

Hey, Hallo!

Ik ben Manon en ik ben 37 jaar en sinds 2011 trotse ondernemer onder de naam Eye Catch Creative!

Law of attraction.

In 2019 kreeg ik een behoorlijke klap; Ik blijk al jaren Fibromyalgie te hebben en kwam ook nog eens met een lichte depressie thuis te zitten.

Van nature ben ik een positief denker. Mijn glas is altijd half vol in plaats van half leeg. Ik ben er dan ook van overtuigd wanneer je positief denkt er ook positieve dingen op je pad komen. Een vriendin introduceerde mij met de wet van de aantrekkingskracht. Zoek het maar eens op. Focus on what you want in your life, not what you’re lacking. En geloof vooral in jezelf!

Mijn passie.

Naast mijn grote passie fotografie, heb ik ook nog andere dingen die ik erg leuk vind om te doen. Voorheen zag je mij vaak aan het werk ergens in de kroegen rondom Boxtel en zelfs in Eindhoven. Ik werkte backstage op festivals zoals bijvoorbeeld Paaspop of We are Electric. Maar wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag met vrienden en organiseer ik uitjes en vega(n) etentjes.

Mijn liefdes.

Mijn twee furbies Pip en Coco kan ik ook zeker niet overslaan. Wanneer ik echt rust nodig heb, doe ik niets liever dan bankhangen en Netflix kijken met het gespin van deze twee draakjes op de achtergrond. Pip is ook vaak gezellig in de buurt als ik mijn foto’s aan het bewerken ben.

Droom.

Fulltime creatief bezig kunnen zijn. Dit kan zijn met fotografie, maar ik heb ook een zwak voor fashion styling en grafisch vormgeven. Wat in de jaren duidelijk is geworden, is dat ik graag werk met mensen. Dit zou ik willen toepassen in mijn baan. Niets is toch leuker om van je hobby je droombaan te maken? Wanneer je iets leuk vindt voelt het immers niet als werk.