Skip to main content

Let’s shoot!

Informatie

Zoekende naar een eigen stijl en creatieve uitlaat klep, ben ik bezig om te kijken hoe ik mijn klant nog blijer kan maken.

Ik houd van spelen met licht in de studio, maar ik groei momenteel ook steeds meer in het fotograferen met natuurlijk licht op locatie.

Ik heb een passie voor styling, ik houd van raw en industrieel, maar ik ben ook een hopeloze romanticus en gek op bloemen. En dat wil ik terug brengen in mijn fotografie!

Raw, industrieel & romantisch!

Portret.

Wil jij een leuk portret van jezelf. Maar dan net even anders dan een gewoon social media portret? Meer kunst zinnig of richting fashion? Ben je opzoek naar een leuk en spontaan portret of een gave split foto ! Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Op de foto met een gek gezicht of juist heel serieus het mag allemaal.

Portfolio

Zakelijk.

Personal branding en de online uitstraling van je bedrijf is erg belangrijk. Daarom help ik je graag door de juiste uitstraling vast te leggen op foto’s.  Ook kan er gekozen worden voor product en food fotografie.

Portfolio

Event.

Van een gezellig verjaardagsfeestje of een spectaculair bedrijfsfeest tot de feestavond van je bruiloft fotograferen? Ik ben er bij ! Bij deze vorm van fotografie draait alles om de beleving. Ik leg graag de emoties en uitbundigheid van jezelf en je gasten vast. Het totale sfeerplaatje.

Portfolio

Algemene voowaarden

  • Bij het boeken van een shoot gaan jullie er automatisch mee akkoord dat ik de beelden voor mijn portfolio , social media en website mag gebruiken. Anders graag van tevoren aangeven.
  • Jullie hebben mij uitgekozen om mijn speciale stijl in fotografie en bewerking. Het is daarom niet toegestaan om een andere filter over mijn foto’s heen te gebruiken.
  • RAW bestanden worden nooit vrijgegeven.
  • Mochten jullie de foto’s posten op social media zou ik het leuk vinden als jullie mij daarin taggen.
  • Ik behoud ten alle tijden auteursrecht, foto’s mogen daarom nooit gedeeld worden of gegeven worden aan leveranciers en derde partijen zonder mijn toestemming.
  • Buiten Boxtel reken ik een kilometervergoeding van 0,40 cent per kilometer.
  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, graag minimaal 5 dagen van tevoren contact opnemen. Onverwachte noodzaak als uitzondering
  • Mocht er geen afzegging zijn breng ik het volledige bedrag in rekening.
  • Deze voorwaarden gelden voor alle shoots tenzij anders aangegeven.

Download hieronder de complete en uitgebreide versie van de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden